Om Sara

Mitt namn är Sara och detta är min första blogg. Jag är en humoristisk och sprallig tjej som egentligen mest gillar att följa andras bloggar (och jag följer en hel del, uppemot 10 stycken för tillfället). Men nu tänkte jag alltså göra ett försök att skriva en egen. Jag har lite dåligt tålamod ibland så får se om jag kan motivera mig att sätta mig ner och skriva lite då och då.

På fritiden gillar jag att umgås med mina tjejkompisar. Både de där hemifrån och de underbara tjejer jag lärt känna på min utbildning här i Uppsala. Jag läser på ekonomiprogrammet, och trots att vi är riktigt många i klassen så har vi en god stämning och jag känner nästan alla åtminstone på det ytliga planet. Redan från starten så fick jag särskilt bra kontakt med mina girls. Vi är ett gäng på åtta otroligt synkade brudar som har fantastiskt roligt tillsammans, både när vi pluggar och när vi festar.

Jag kommer ursprungligen från Västerås och självklart har jag kvar många vänner där när jag kommer hem och hälsar på. Precis som mig har många av mina tjejkompisar börjat plugga och lämnat staden. Men det är ju ingen fara då vi alltid ser till att samordna våra hemresor så att vi hinner ses och umgås ordentligt.

Ett stort intresse för mig brukade vara att spela teater. Jag har sedan högstadiet varit med i olika amatörteatergrupper, både genom skolan och i andra föreningar. Jag älskar att stå på scen och kliva in i en roll. Det är något djupt fascinerande i att tränga in i en rollfigur och att göra dennes tankar, kroppsspråk och begär till mitt eget om än bara för en stund. Tyvärr har det blivit mindre av detta nu när jag börjat plugga i Uppsala, men jag hoppas att detta är ett intresse jag ska kunna återuppta igen när tiden finns.

Just nu njuter jag mest av studentlivet, jag pluggar en hel del men äter och lagar mat med mina vänner så ofta jag hinner. Vi är även ute och festar och dansar på nationerna lite då och då. När jag får en stund över för mig själv så gillar jag att läsa en god bok eller skriva lite poesi. Film ser jag gärna, men då i sällskap av andra, att kunna dela en upplevelse tycker jag förhöjer det hela.

 

sara2